Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen

Vind je het antwoord niet terug ? Geen nood, stuur uw vraag via het contactformulier op  de contactpagina. Wij beantwoorden dit zo spoedig mogelijk !

HOE WORDT HET BTW-TARIEF BEREKEND?

Alle producten aangeschaft via deze website worden verzonden vanuit onze maatschappelijke zetel te Eeklo, daarom zijn we verplicht om de Belgische btw-tarief van 21% op alle verkopen te berekenen. Alle prijzen vermeld op de website zijn BTW inclusief.

KAN IK EEN FACTUUR BEKOMEN?

Er wordt nadat wij uw bestelling hebben mogen ontvangen, automatisch een factuur in pdf formaat bij uw bevestigingsmail toegevoegd. Op de afrekenpagina kan zowel de bedrijfsnaam als een geldig Btw nummer worden ingevuld.

OP WELKE MANIEREN KAN IK BETALEN?

U kan van elk van de volgende betaalmethoden die wij aanbieden gratis gebruik maken: Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, iDEAL, Bancontact / MisterCash.

ZIJN MIJN BETALINGSGEGEVENS VEILIG?

Wij bieden de hoogste standaard voor internetbeveiliging. Al uw gegevens worden eerst gecodeerd en vervolgens opgeslagen op onze servers.

Heeft u problemen bij het afrekenen ?

Bedrijfsnetwerken zijn vaak streng beveiligd, zodanig zelfs dat de ingeschakelde firewalls online betalingen niet toestaat. De instellingen van de firewall dienen in dit geval aangepast worden.

Wij hebben de online betalingsmogelijkheden zorgvuldig gescreend en alleen gebruik gemaakt van de meest betrouwbare. Alle gevoelige informatie wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van bankkwaliteit. De betalingen gebeuren dus in een super beveiligde omgeving, zodat de veiligheid van de transactie gegarandeerd is.

WIE ZAL MIJN BESTELLING LEVEREN?

We kozen “Sendclouds” om uw pakket te laten leveren met de best mogelijke kwaliteit, service en snelheid. Het is best mogelijk dat wij zelf of de producent persoonlijk de bestelling aan huis zal komen brengen, afhankelijk van product en locatie.

HOEVEEL KOST HET OM MIJN BESTELLING TE LATEN BEZORGEN?

We verzenden naar meerdere landen. Voor België bedragen de verzendingskosten 5,16 euro.

WANNEER ZAL IK MIJN BESTELLING ONTVANGEN?

Als uw bestelling op voorraad is en wij hebben de betaling ontvangen vóór 15: 00u op een doordeweekse dag, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Alle bestellingen tijdens een weekend zullen de volgende werkdag worden verwerkt.

Levertijden zijn afhankelijk van de bestemming en van de colli. Wij rekenen op een maximuum van 4 werkdagen vooraleer de producten geleverd zullen worden.

IS GRATIS VERZENDING OOK MOGELIJK?

Ja, bestellingen met een totaalwaarde boven 50 euro zullen gratis verzonden worden.

WAT MOET IK DOEN ALS MIJN PAKKET BESCHADIGD IS, OF HET VERKEERDE PRODUCT BEVAT?

In het geval er iets mis ging met uw bestelling, neem dan contact op met ons via ons contactformulier. Indien mogelijk, geef ons uw ordernummer. We zullen er alles aan doen om het probleem zo snel mogelijk op te lossen..

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN OM MIJN BESTELLING TERUG TE ZENDEN?

U kan uw bestelling gratis terugsturen onder bepaalde voorwaarden.  Hebt u het verkeerde product besteld? Of bevalt het product jouw niet? Binnen de 30 dagen kan u kostenloos retourneren. Houd er rekening mee dat het etiket duidelijk zichtbaar moet zijn op het pakket! Zo niet, dan zullen we niet in staat zijn om het pakket te herkennen en zal het worden teruggestuurd. Bovendien moet het geretourneerde artikel volledig zijn; in de originele staat en met de verpakking intact. Dit betekent: het product is niet gebruikt; het product is niet vies; het product is niet beschadigd en vertoont geen sporen van gebruik; de verpakking is compleet en onbeschadigd. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zorg dat u bent ingelogd op uw account om de terugkeer van een item te registreren alvorens het effectief te verzenden.

HOE WEET IK OF MIJN TERUGZENDING IS AANVAARD?

Wij sturen u een retourbevestiging per e-mail wanneer we uw retour ontvangen. We controleren dan de producten en bevestigen wanneer de retour wordt geaccepteerd.