DR BAUMANN CLASSIC

Een gezonde huid is altijd een mooie huid. De DR. BAUMANN CLASSIC producten zijn bekend om hun uitstekende gezondheidskwaliteiten en hun zeer tevreden gebruikers. Het was de eerste en ondertussen ook de meest uitgebreide verzorgingslijn van DR. BAUMANN COSMETIC. Alle producten beantwoorden aan de zeer strenge bionome kwaliteitscriteria.

De samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën verzekeren uw huid van alles wat ze nodig heeft.

DR. BAUMANN CLASSIC producten :

  • zijn samengesteld uit huidverwante ingrediënten,
  •  zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
  •  hebben een aangename geur zonder toevoeging van parfum,
  •  bestaan uit hoogwaardige natuuroliën,
  •  zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij,
  •  zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

DR. BAUMANN CLASSIC is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huid-verzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. De volledige lijst werkstoffen bekijk je hier.

De CLASSIC Productlijnen :

CLASSIC Milde Gelaatsreiniging

Onze hoogwaardige reinigingsproducten verwijderen op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder deze al te sterk te ontvetten, dankzij huididentieke tensides en verzorgende componenten zoals lecithine, ureum, vit. E en hyaluronzuur.

CLASSIC Basisverzorging met meervoudige Liposomen

Onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond. Liposomen verhogen de huidvochtigheid maximaal en transporteren andere huidvriendelijke stoffen, zoals vitamines, in de huid. Ze zijn actief tegen vlekjes en onzuiverheden door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren. Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multi-functionele werkstof die ook door het DR. BAUMANN onderzoeksteam als essentieel voor een efficiënte huidverzorging wordt aangeraden.

CLASSIC Aanvullende Gelaatscrèmes

Alle DR. BAUMANN gelaatscrèmes kunnen worden aangebracht zonder eerst een liposomenproduct te gebruiken. Nochtans verdient dit toch de voorkeur omwille van de maximaal hydraterende meervoudige liposomen en andere waardevolle ingrediënten van de DR. BAUMANN liposomenpreparaten. Liposomen optimaliseren bovendien het indringen van de vitamines en andere huidvriendelijke werkstoffen. Deze bijkomende voordelen zijn een extra weldaad voor de gezondheid en de conditie van uw huid.

CLASSIC Speciale verzorging voor de huid rond de ogen

De huid rond de ogen is extra teer en gevoelig. De huid is er ook dunner en heeft dus een aangepaste, extra verzorging nodig.

CLASSIC Krachtige Werkstofampullen

Soms is een standaard SKINIDENT verzorging net niet voldoende om de huid (terug) in optimale conditie te brengen. En soms wil je gewoon sneller resultaat. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN speciaal de geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten.

CLASSIC Baby & Kids

Wie de voordelen van een gezonde bionome huidverzorging heeft begrepen, wil dit zijn kinderen zeker niet onthouden.

CLASSIC Exclusief voor Mannen

Ook voor mannen geldt dat ze positief opvallen door een verzorgd uiterlijk en ook zij hebben recht op producten die vrij zijn van allergene conserveringsmiddelen en geurstoffen. Waarbij wij mannen graag de keuze laten tussen praktisch en makkelijk of uitgebreid en intensief.

CLASSIC Haarverzorging

Speciaal ontwikkeld voor de extreem gevoelige hoofdhuid, op basis van natuurlijke, huididentieke ingrediënten. Voor een milde en veilige verzorging van haren en hoofdhuid.

CLASSIC Hand & Voetverzorging

Huidverbetering op niveau, ook voor de handen en de voeten. De hand- en voetverzorgingsproducten van DR. BAUMANN bevatten immers dezelfde hoogwaardige oliën en werkstoffen als de gelaatsverzorgingsproducten.

CLASSIC Lichaamsverzorging

Wanneer we het over huidverzorgingsproducten hebben denken we meestal spontaan aan gelaatsverzorging. Toch heeft ook de rest van ons lichaam nood aan beschermende en opbouwende stoffen. Een huid in topconditie is een mooie huid en gewoon een stuk aantrekkelijker.

CLASSIC Maskers

Bepaalde omstandigheden, zoals extreme koude of warmte of langdurige zonblootstelling, kunnen de huid dusdanig uitputten dat ze een extra oppepper kan gebruiken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN deze speciaal aangepaste gelaatsmaskers, om de huid datgene te geven wat ze op dat moment broodnodig heeft.

CLASSIC Mondverzorging

Een gezonde verzorging voor het gebit, zonder de gebruikelijke allergenen die vaak in tandpasta zitten: cocamidopropyl betaïne, triclosan, sodium benzoate en propylene glycol..

CLASSIC Voedingssupplementen

Samen met een gezonde voeding zorgen onze voedingssupplementen voor de gezondheid van zowel het lichaam als de huid. Ze zijn een belangrijke aanvulling voor essentiële voedingstoffen die in onze moderne voeding al te vaak ontbreken.

CLASSIC Zonneproducten

Zeker wanneer u regelmatig in de zon komt en bij intensief zonnebaden heeft de huid nood aan extra verzorging. De SINIDENT zonneproducten hebben alles om uw huid in de zomer in topconditie te houden.