DR BAUMANN SKINIDENT

Met DR. BAUMANN SKINIDENT heeft DR. BAUMANN COSMETIC de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, Zitten in SKINIDENT enkel 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen.

Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte  huidverzorging met een superieure werking. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer zuinig in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.

DR BAUMANN SKINIDENT

DR. BAUMANN SKINIDENT producten:

* zijn volledig samengesteld uit 100% huididentieke ingrediënten,
* zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
* hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum,
* zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij,
* zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

DR. BAUMANN SKINIDENT is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huid-verzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. De volledige lijst werkstoffen bekijk je hier.

In alle productlijnen van DR. BAUMANN COSMETIC worden enkel huidvriendelijke en huididentieke ingrediënten gebruikt. In de producten van DR. BAUMANN SKINIDENT worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die van nature in de menselijke huid en het menselijke lichaam voorkomen. Deze 100% huididentieke werkstoffen worden daarom door het lichaam als veilig herkend zodat het immuunsysteem er geen allergie tegen opbouwt. Ze worden aangemaakt door synthetisering en andere bio-technologische technieken. In geen enkel geval worden zij uit dierlijke of menselijke resten gewonnen, zoals de naam misschien zou kunnen doen veronderstellen. 

DR. BAUMANN COSMETIC garandeert u uitdrukkelijk dat het bij alle in DR. BAUMANN SKINIDENT gebruikte ingrediënten om de 100% huididentieke variant gaat.

Opgelet: cosmetische ingrediënten als ceramides, triglycerides, glycerine, hyaluron-zuur, enzovoort worden in de cosmetische industrie zeer dikwijls uit dierlijk materiaal gewonnen. Omdat ze voornamelijk uit slachtafval worden gehaald (zoals bijvoorbeeld ceramides uit varkenshuid en hyaluronzuur uit hanenkammetjes) zijn ze doorgaans goedkoper dan dezelfde stoffen uit plantaardige bron. Nochtans zijn er merken die reclame maken met “niet op dieren getest”, hoewel hun ingrediënten uit dierlijke bron komen. Er wordt dan wel niet gelogen, maar de consument die belang hecht aan dierenwelzijn wordt hierdoor toch wel op het verkeerde been gezet. DR. BAUMANN COSMETIC geeft degarantie dat de producten niet op dieren worden getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is.

De SKINIDENT Productlijnen :

SKINIDENT Milde Gelaatsreiniging

Onze hoogwaardige reinigingsproducten verwijderen op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder deze al te sterk te ontvetten, dankzij huididentieke tensides en verzorgende componenten zoals lecithine, ureum, vit. E en hyaluronzuur.

SKINIDENT Basisverzorging met meervoudige Liposomen

Onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond. Liposomen verhogen de huidvochtigheid maximaal en transporteren andere huidvriendelijke stoffen, zoals vitamines, in de huid. Ze zijn actief tegen vlekjesen en onzuiverheden door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren. Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multi-functionele werkstof die ook door het DR. BAUMANN onderzoeksteam als essentieel voor een efficiënte huidverzorging wordt aangeraden.

SKINIDENT Aanvullende Gelaatscrèmes

Alle SKINIDENT gelaatscrèmes kunnen worden aangebracht zonder eerst een liposomenproduct te gebruiken. Nochtans verdient dit toch de voorkeur omwille van de maximaal hydraterende meervoudige liposomen en andere waardevolle ingrediënten van de SKINIDENT liposomenpreparaten. Liposomen optimaliseren bovendien het indringen van de vitamines en andere huidvriendelijke werkstoffen. Deze bijkomende voordelen zijn een extra weldaad voor de gezondheid en de conditie van uw huid.

SKINIDENT Speciale verzorging voor de huid rond de ogen

De huid rond de ogen is extra teer en gevoelig. De huid is er ook dunner en heeft dus een aangepaste, extra verzorging nodig.

SKINIDENT Krachtige Werkstofampullen

Soms is een standaard SKINIDENT verzorging net niet voldoende om de huid (terug) in optimale conditie te brengen. En soms wil je gewoon sneller resultaat. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN speciaal de geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten.

SKINIDENT Haarverzorging

Speciaal ontwikkeld voor de extreem gevoelige hoofdhuid, op basis van natuurlijke, huididentieke ingrediënten. Voor een milde en veilige verzorging van haren en hoofdhuid.

SKINIDENT Lichaamsverzorging

Wanneer we het over huidverzorgingsproducten hebben denken we meestal spontaan aan gelaatsverzorging. Toch heeft ook de rest van ons lichaam nood aan beschermende en opbouwende stoffen. Een huid in topconditie is een mooie huid en gewoon een stuk aantrekkelijker.

SKINIDENT Maskers

Bepaalde omstandigheden, zoals extreme koude of warmte of langdurige zonblootstelling, kunnen de huid dusdanig uitputten dat ze een extra oppepper kan gebruiken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN deze speciaal aangepaste gelaatsmaskers, om de huid datgene te geven wat ze op dat moment broodnodig heeft.

SKINIDENT Zonneproducten

Zeker wanneer u regelmatig in de zon komt en bij intensief zonnebaden heeft de huid nood aan extra verzorging. De SINIDENT zonneproducten hebben alles om uw huid in de zomer in topconditie te houden.