DR BAUMANN SKINIDENT

Met DR. BAUMANN SKINIDENT heeft DR. BAUMANN COSMETIC de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. In plaats van de plantaardige natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, Zitten in SKINIDENT enkel 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen.

Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte  huidverzorging met een superieure werking. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer zuinig in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.

DR BAUMANN SKINIDENT

DR. BAUMANN SKINIDENT producten:

* zijn volledig samengesteld uit 100% huididentieke ingrediënten,
* zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen,
* hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum,
* zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij,
* zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

DR. BAUMANN SKINIDENT is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huid-verzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. De volledige lijst werkstoffen bekijk je hier.

In alle productlijnen van DR. BAUMANN COSMETIC worden enkel huidvriendelijke en huididentieke ingrediënten gebruikt. In de producten van DR. BAUMANN SKINIDENT worden uitsluitend ingrediënten gebruikt die van nature in de menselijke huid en het menselijke lichaam voorkomen. Deze 100% huididentieke werkstoffen worden daarom door het lichaam als veilig herkend zodat het immuunsysteem er geen allergie tegen opbouwt. Ze worden aangemaakt door synthetisering en andere bio-technologische technieken. In geen enkel geval worden zij uit dierlijke of menselijke resten gewonnen, zoals de naam misschien zou kunnen doen veronderstellen. 

DR. BAUMANN COSMETIC garandeert u uitdrukkelijk dat het bij alle in DR. BAUMANN SKINIDENT gebruikte ingrediënten om de 100% huididentieke variant gaat.

Opgelet: cosmetische ingrediënten als ceramides, triglycerides, glycerine, hyaluron-zuur, enzovoort worden in de cosmetische industrie zeer dikwijls uit dierlijk materiaal gewonnen. Omdat ze voornamelijk uit slachtafval worden gehaald (zoals bijvoorbeeld ceramides uit varkenshuid en hyaluronzuur uit hanenkammetjes) zijn ze doorgaans goedkoper dan dezelfde stoffen uit plantaardige bron. Nochtans zijn er merken die reclame maken met “niet op dieren getest”, hoewel hun ingrediënten uit dierlijke bron komen. Er wordt dan wel niet gelogen, maar de consument die belang hecht aan dierenwelzijn wordt hierdoor toch wel op het verkeerde been gezet. DR. BAUMANN COSMETIC geeft degarantie dat de producten niet op dieren worden getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is.

De SKINIDENT Productlijnen :

SKINIDENT Milde Gelaatsreiniging

Onze hoogwaardige reinigingsproducten verwijderen op een uiterst milde wijze talg en onzuiverheden van de huid, zonder deze al te sterk te ontvetten, dankzij huididentieke tensides en verzorgende componenten zoals lecithine, ureum, vit. E en hyaluronzuur.

Cleansing Milk

Cleansing Milk

Cleansing Milk is uiterst mild en voedt de huid al bij de reiniging. De Cleansing Milk wordt nadien met de Facial Tonic verwijderd. Beide SKINIDENT producten vullen elkaar aan waardoor de huid perfect wordt voorbereid op de eigenlijke huidverzorging. SKINIDENT Cleansing Milk is ook in reisverpakking (75ml) verkrijgbaar.

Prijs op aanvraag !

Cleansing Milk Special

Cleansing Milk Special

Cleansing Milk Special is een rijkere reinigingsmelk voor de veeleisende huid. Behalve een milde maar effectieve reiniging biedt deze milk ook een aantal mild verzorgende essentiële ingrediënten zoals natuurlijke vit. E, hyaluronzuur, lecithine en squaleen.

Prijs op aanvraag !

Facial Cleanser

Facial Cleanser

Facial Cleanser is een combinatie van uiterst milde wasactieve ingrediënten op basis van lichaamsidentieke stoffen. Hij reinigt de huid mild en heeft een verzorgende werking door de lichaamseigen lipiden. Ook in reisverpakking verkrijgbaar.

Prijs op aanvraag !

Facial Peeling

Facial Peeling

Facial Peelingis een O/W emulsie met microfijn calciumfosfaat voor het uiterst mild wegnemen van dode huidcellen. Facial Peeling heeft een langdurige regenererende werking en ondersteunt de verzorgende werking van de navolgende verzorgingsproducten.

Prijs op aanvraag !

SKINIDENT Basisverzorging met meervoudige Liposomen

Onafhankelijke wetenschappelijke studies hebben de uitmuntende werking van liposomen overtuigend aangetoond. Liposomen verhogen de huidvochtigheid maximaal en transporteren andere huidvriendelijke stoffen, zoals vitamines, in de huid. Ze zijn actief tegen vlekjesen en onzuiverheden door hun hoge concentratie meervoudig onverzadigde vetzuren. Liposomen zijn een ingenieuze, huidvriendelijke en multi-functionele werkstof die ook door het DR. BAUMANN onderzoeksteam als essentieel voor een efficiënte huidverzorging wordt aangeraden.

Liposome Ceramid

Liposome Ceramid

Liposome Ceramid onderscheidt zich in het bijzonder door een hoog gehalte aan huideigen ceramides. Het is aangewezen bij een vocht- en vetarme huid met een verminderde barrièrefunctie van de hoornlaag met schilfervorming.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Liposome Light

Liposome Light

Liposome Light is afgestemd op de gemengde tot zeer vette huid maar is ook geschikt bij warm weer en hoge luchtvochtigheid. Ook geschikt voor de onzuivere huid en de huid met Rosacea.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Liposome Pure Essential

Liposome Pure Essential

Liposome Pure Essential is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die gemakkelijk reageert op een teveel aan werkstoffen. Dat maakt de Liposome Pure Essential geschikt voor elk huidtype, ook probleemhuiden. Bijvoorbeld voor de onzuivere huid en de huid met Rosacea.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Liposome Super

Liposome Super

Liposome Superis zonder twijfel het toppreparaat uit de SKINIDENT liposomenreeks. In de Liposome Super verenigen zich alle voordelen van de Liposome Vitamin en de Liposome Ceramid. Een extra werking verkrijgt de Liposome Super door het waardevolle phytosphingosine dat voor een goede huidwerking van groot belang is. Liposome Super is het perfecte verzorgingsproduct voor elke huid maar in het bijzonder voor de rijpere, futloze huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Aanvullende Gelaatscrèmes

Alle SKINIDENT gelaatscrèmes kunnen worden aangebracht zonder eerst een liposomenproduct te gebruiken. Nochtans verdient dit toch de voorkeur omwille van de maximaal hydraterende meervoudige liposomen en andere waardevolle ingrediënten van de SKINIDENT liposomenpreparaten. Liposomen optimaliseren bovendien het indringen van de vitamines en andere huidvriendelijke werkstoffen. Deze bijkomende voordelen zijn een extra weldaad voor de gezondheid en de conditie van uw huid.

Ceramid Cream for Dry Skin

Ceramid Cream for Dry Skin

Ceramid Cream for Dry Skin bevat dezelfde hoog werkzame dan de Ceramid Cream Oily and Normal Skin. Deze crème is echter beduidend rijker zodat hij bijzonder geschikt is voor de droge huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Ceramid Cream Oily and Normal Skin

Ceramid Cream Oily and Normal Skin

Ceramid Cream Oily and Normal Skin voor de vette tot normale huid bevat hoog werkzame ceramides, ureum, lecithine en hyaluronzuur om de barrièrefunctie van de huid te versterken en ze tegen uitdrogen te beschermen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Vitamin Cream Dry Skin

Vitamin Cream Dry Skin

Vitamin Cream Dry Skin In deze crème beschermen en regenereren de vitamines E, A, C, H (biotine) en provitamine B5 de huid. Lecithine, allantoine en hyaluronzuur ondersteunen deze werking nog extra. Deze rijkere versie is ideaal voor de droge huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Vitamin Cream Oily and Normal Skin

Vitamin Cream Oily and Normal Skin

Vitamin Cream Oily and Normal Skin In deze crème beschermen en regenereren de vitamines E, A, C, H (biotine) en provitamine B5 de huid. Lecithine, allantoine en hyaluronzuur ondersteunen deze werking nog extra. Deze lichtere versie is ideaal voor de normale tot vette huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Speciale verzorging voor de huid rond de ogen

De huid rond de ogen is extra teer en gevoelig. De huid is er ook dunner en heeft dus een aangepaste, extra verzorging nodig.

Eye Care Super

Eye Care Super

Eye Care Super is een echte powerverzorging tegen rimpeltjes voor de gevoelige huid rondom de ogen. Huididentieke lipiden verzorgen de huid op een milde manier. Beschermende en herstellende vitamines E, A, C, H en provitamine B5 zorgen voor een zichtbaar anti-aging effect.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Eye Cream

Eye Cream

Eye Cream is een milde en verzachtende oogcrème voor elk huidtypeVit. E beschermt en D-panthenol, allantoïne en vit. A regenereren. Lecithine, hyaluronzuur en urea zorgen voor een optimaal vochtigheidsgehalte en een opleving van de huid rond de ogen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Eye Gel

Eye Gel

Eye Gel is een ideale, vetvrije, vochtigheidsversterkende en verstrakkende gel voor de huid rond de ogen. De Eye gel biedt een optimaal evenwicht tussen werking en verdraagbaarheid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Krachtige Werkstofampullen

Soms is een standaard SKINIDENT verzorging net niet voldoende om de huid (terug) in optimale conditie te brengen. En soms wil je gewoon sneller resultaat. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN speciaal de geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten.

Hyaluron-Urea

Hyaluron-Urea

Hyaluron-Urea zijn twee uiterst belangrijke vochtigheidsfactoren voor de huid. Zeker samen met de liposomengels van SKINIDENT hebben ze een zeer sterke en langdurige werking. Vooral aangewezen bij een normale tot vette huid met tekenen van vochttekort. Ook bij psoriasis en eczeem.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Lecithin-Ceramid

Lecithin-Ceramid

Lecithin-Ceramid zijn essentiële werkstoffen voor de bescherming en de gezondheid van de huid. Met deze ampulle bereikt u, samen met de liposomen van SKINIDENT, een versterking van de natuurlijke beschermingsfuncties van de huid. Vooral aangewezen bij een vetarme tot schrale en schilferige droge huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Vitamin C – H – D – Panthenol

Vitamin C – H – D – Panthenol

Vitamin C, H, D-panthenol is vooral aangewezen bij een vochtarme normale tot vette huid die tekenen van huidverslapping en vaalheid vertoont.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Vitamin E – A – Lipid

Vitamin E – A – Lipid

itamin E, A, Lipid biedt een perfecte bescherming door natuurlijke vitamine E, optimaal herstel door vitamine A en een uitstekende versterking van de huidbarrière door huideigen vetstoffen. Een weldaad voor elke huid maar in het bijzonder voor de rijpere huid en de door zonschade geteisterde huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Haarverzorging

Speciaal ontwikkeld voor de extreem gevoelige hoofdhuid, op basis van natuurlijke, huididentieke ingrediënten. Voor een milde en veilige verzorging van haren en hoofdhuid.

Conditioner

Conditioner

Conditioner bevat hoog geconcentreerde werkstoffen zoals L-proline, hyaluronzuur en betaïne. Het is een hoogwaardige en intensieve verzorging van zowel het haar als de hoofdhuid. Voor zachte, veerkrachtige haren vol leven.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Shampoo for Dry Hair

Shampoo for Dry Hair

Shampoo for Dry Hair combineert wasactieve ingrediënten op basis van huididentieke werkstoffen en zorgt voor een uiterst milde reiniging die de hoofdhuid ontziet, verzorgt en beschermt. De aminozuren L-proline, hyaluronzuur en betaïne brengen het haar in conditie. Panthenol en lichaamseigen lipiden verzorgen het haar en de hoofdhuid. Bijzonder geschikt voor dik, kort haar. Ook voor mannen aan te bevelen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Shampoo for Normal and Oily Hair

Shampoo for Normal and Oily Hair

Shampoo for Normal and Oily Hair is geschikt voor zowel lang als kort haar en zorgt voor een uiterst milde reiniging van haar en hoofdhuid met een combinatie van wasactieve en verzorgende ingrediënten. Zowel voor mannen als vrouwen geschikt.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Lichaamsverzorging

Wanneer we het over huidverzorgingsproducten hebben denken we meestal spontaan aan gelaatsverzorging. Toch heeft ook de rest van ons lichaam nood aan beschermende en opbouwende stoffen. Een huid in topconditie is een mooie huid en gewoon een stuk aantrekkelijker.

Body Lotion

Body Lotion

Body Lotion is geschikt voor elke huid en zou na elk bad of douche moeten worden aangebracht om de huid te beschermen en te verzorgen. Huidvriendelijke lipiden als lecithine en cholesterol verzorgen, samen met hyaluronzuur en urea, de huid. Provitamine B5 en vitamine E beschermen de huid en optimaliseren het vochtigheidsgehalte. Het resultaat is een prachtig verzorgde en aantrekkelijke huid. ook in reisverpakking te verkrijgen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Body Lotion Super

Body Lotion Super

Body Lotion Super beantwoordt  aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Hoge concentraties lipiden zoals squaleen en lecithine verzorgen de huid diepgaand. Hoogwaardig hyaluronzuur en urea zorgen voor een extra vochtvasthoudende component. Huideigen vit. E, vit. A panthenol beschermen en herstellen de huid. De hoge concentratie aan werkstoffen staat garant voor een snel resultaat.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Body Lotion Vitamin

Body Lotion Vitamin

Body Lotion Vitamin is specifiek gericht op de extreme probleemhuid met schrale plekken en een verstoorde barrièrefunctie, roodheid en schilfervorming. Huidvriendelijke lipiden als lecithine en cholesterol verzorgen, samen met hyaluronzuur en urea, de huid. Provitamine B5 en vitamine E beschermen de huid en optimaliseren het vochtigheidsgehalte. Vitamine B12 zorgt voor een ontstekingsremmende werking en brengt de huid tot rust. Door het zeer hoge gehalte aan vitamines heeft de Body Lotion Vitamin een roze kleur. Die verdwijnt echter bij het aanbrengen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Body Lotion Vitamin Super

Body Lotion Vitamin Super

Body Lotion Vitamin Super is een extra voedend preparaat voor de extreme probleemhuid met schrale plekken en een verstoorde barrièrefunctie, roodheid en schilfervorming. Huidvriendelijke lipiden als lecithine en cholesterol verzorgen, samen met hyaluronzuur en urea, de huid. Provitamine B5 en vitamine E beschermen de huid en optimaliseren het vochtigheidsgehalte. Vitamine B12 zorgt voor een ontstekingsremmende werking en brengt de huid tot rust. Door het zeer hoge gehalte aan vitamines heeft de Body Lotion Vitamin een roze kleur. Die verdwijnt echter bij het aanbrengen.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Maskers

Bepaalde omstandigheden, zoals extreme koude of warmte of langdurige zonblootstelling, kunnen de huid dusdanig uitputten dat ze een extra oppepper kan gebruiken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN deze speciaal aangepaste gelaatsmaskers, om de huid datgene te geven wat ze op dat moment broodnodig heeft.

Cream Mask for Normal and Dry Skin

Cream Mask for Normal and Dry Skin

Cream Mask for Normal and Dry Skin verzorgt de huid en maakt haar heerlijk soepel. Vooral aangewezen bij een drogere huid.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Liposome Vitamin Ceramid Mask

Liposome Vitamin Ceramid Mask

Liposome-Vitamin-Ceramid Mask met meervoudige liposomen die de relatieve huidvochtigheid snel doen stijgen. Ceramides versterken de huidbarrière. Allantoine en huididentieke vitamines beschermen en herstellen de huid. De huid wordt duidelijk strakker en oogt gezonder.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

SKINIDENT Zonneproducten

Zeker wanneer u regelmatig in de zon komt en bij intensief zonnebaden heeft de huid nood aan extra verzorging. De SINIDENT zonneproducten hebben alles om uw huid in de zomer in topconditie te houden.

After Sun Vitamin

After Sun Vitamin

After Sun Vitamin kalmeert, verfrist en herstelt de huid na het zonnebaden met een speciale werkstoffencombinatie. De roodheid, veroorzaakt door de zon, neemt sneller af en de intensiteit van de bruining verbetert. Vroegtijdige huidveroudering ten gevolge van de zon wordt effectief tegengewerkt.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Self Tanning Lotion

Self Tanning Lotion

Self Tanning Lotion is ideaal indien u, ondanks het gebrek aan zon, een frisse bruining van de huid niet wilt missen. Dankzij de intensiverende werking van de zelfbruiner hoeft u uw huid ook niet te lang aan de zon bloot te stellen om toch een mooie, diepbruine teint te bekomen. Een optimale gelijkmatige bruining wordt vooral bereikt wanneer de Self Tanning Lotion direct na een SKINIDENT liposomenproduct wordt aangebracht.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !

Sun Solarium Vitamin Factor 6

Sun Solarium Vitamin Factor 6

Sun Solarium Vitamin Factor 6 bereidt de huid optimaal voor op het zonnebaden of de zonnebank. De huid wordt perfect gehydrateerd, beschermd en verzorgd. Het hoge gehalte aan vitamine E biedt een natuurlijke UV beschermingsfactor 6. De hydraterende meervoudige liposomen sluizen natuurlijke vitamine E en betacaroteen doeltreffend in de huid. De Sun Solarium Vitamin bevordert een gelijkmatige en diepe bruining. Bij risico op zonnebrand wel altijd aanvullend een zonnebeschermingsproduct gebruiken met een beschermingsfactor aangepast aan uw huidtype.

Prijs op aanvraag en verkrijgbaar in het salon !