Bion Skincare

Amerikaanse cosmeceutical

BiON Skincare is al meer dan twintig jaar een van de sterkste cosmeceuticals in de VS en Scandinavië, en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en ingrediëntenonder zoek. BiON is bekroond door huidspecialisten en geliefd bij klanten. Het BiON-team bestaat uit celmoleculaire wetenschappers, farmaceuten, marketeers en managers die hun krachten hebben gebundeld om de beste huidverbeterende producten te maken.

BiON is in 1997 opgericht door biochemicus Glen Lockhart. Hij gelooft in het gebruik van natuurlijke ingrediënten in hoge concentraties om hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te produceren. Glens broer Larry Lockhart en zijn vrouw Barbara werden in 2007 eigenaar en CEO van BiON. Larry studeerde farmacie aan de University Of Nebraska en was Vice President of het Research Institute for Plastic Surgery waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van huidproducten. Larry en Barbara zijn trots op BiON’s innovatieve producten, die allemaal gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. BiON heeft ook een uitstekende reputatie door hun vriendelijke en snelle klantenservice.

Larry en Barbara Lockhart
Larry en Barbara Lockhart

BiON Skincare is een familiebedrijf dat gevestigd is in Nebraska, het hart van Amerika. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire skincare-merken bij schoonheidsspecialisten en huidexperts in de VS, met bekroonde producten. Zo is de SPF van BiON door het toonaangevende Amerikaanse beauty- en huidverbeteringmagazine Dermascope in 2019 uitgeroepen tot product van het jaar. BiON onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteit, maar ook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en diervriendelijkheid.

Met een cosmeceutical ben je zeker van een product met hoge concentraties van biologisch actieve ingrediënten. BiON onderscheidt zich doordat het niet alleen een zeer goed samengestelde cosmeceutical is, maar ook een productlijn die niet op dieren test en die hart heeft voor het milieu én voor zijn klanten. Zo vind je in onze producten geen parabenen, SLS of SLES, vermijden we ingrediënten als lanoline en benzoyl peroxide en maken we geen gebruik van nanotechnologie. BiON heeft producten voor elk huidtype en ieder huidprobleem, dus met BiON dek je de wensen van al je klanten af. Veel producten zijn door hun verfijnde samenstelling en effectiviteit inzetbaar voor verschillende problemen, waardoor de hoeveelheid benodigde producten overzichtelijk blijft. De producten zijn zo samengesteld dat ze prettig aanvoelen, snel intrekken en door de natuurlijke ingrediënten ook heerlijk ruiken. Hierdoor zorgt BiON al jaren voor tevreden klanten.

Enkele behandelingen

Acné behandeling

Enzyme behandeling

Huidveroudering