Bion Skincare

Amerikaanse cosmeceutical

BiON Skincare is al meer dan twintig jaar een van de sterkste cosmeceuticals in de VS en Scandinavië, en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en ingrediëntenonder zoek. BiON is bekroond door huidspecialisten en geliefd bij klanten. Het BiON-team bestaat uit celmoleculaire wetenschappers, farmaceuten, marketeers en managers die hun krachten hebben gebundeld om de beste huidverbeterende producten te maken.

BiON is in 1997 opgericht door biochemicus Glen Lockhart. Hij gelooft in het gebruik van natuurlijke ingrediënten in hoge concentraties om hoogwaardige en effectieve huidverzorgingsproducten te produceren. Glens broer Larry Lockhart en zijn vrouw Barbara werden in 2007 eigenaar en CEO van BiON. Larry studeerde farmacie aan de University Of Nebraska en was Vice President of het Research Institute for Plastic Surgery waar hij onder andere verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van huidproducten. Larry en Barbara zijn trots op BiON’s innovatieve producten, die allemaal gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderzoek. BiON heeft ook een uitstekende reputatie door hun vriendelijke en snelle klantenservice.

Larry en Barbara Lockhart
Larry en Barbara Lockhart

BiON Skincare is een familiebedrijf dat gevestigd is in Nebraska, het hart van Amerika. Het is uitgegroeid tot een van de meest populaire skincare-merken bij schoonheidsspecialisten en huidexperts in de VS, met bekroonde producten. Zo is de SPF van BiON door het toonaangevende Amerikaanse beauty- en huidverbeteringmagazine Dermascope in 2019 uitgeroepen tot product van het jaar. BiON onderscheidt zich niet alleen door hoge kwaliteit, maar ook door het gebruik van natuurlijke ingrediënten en diervriendelijkheid.

Producten

Met een cosmeceutical ben je zeker van een product met hoge concentraties van biologisch actieve ingrediënten. BiON onderscheidt zich doordat het niet alleen een zeer goed samengestelde cosmeceutical is, maar ook een productlijn die niet op dieren test en die hart heeft voor het milieu én voor zijn klanten. Zo vind je in onze producten geen parabenen, SLS of SLES, vermijden we ingrediënten als lanoline en benzoyl peroxide en maken we geen gebruik van nanotechnologie. BiON heeft producten voor elk huidtype en ieder huidprobleem, dus met BiON dek je de wensen van al je klanten af. Veel producten zijn door hun verfijnde samenstelling en effectiviteit inzetbaar voor verschillende problemen, waardoor de hoeveelheid benodigde producten overzichtelijk blijft. De producten zijn zo samengesteld dat ze prettig aanvoelen, snel intrekken en door de natuurlijke ingrediënten ook heerlijk ruiken. Hierdoor zorgt BiON al jaren voor tevreden klanten.

Enkele behandelingen

Acné behandeling

Enzyme behandeling

Huidveroudering

Tussen de leeftijd van 12 en 24 jaar heeft ongeveer 85% van de pubers en jonge volwassenen een vorm van acné.
Het is een goedaardige maar ontsierende huidaandoening. Zelfs op de leeftijd van 40 jaar heeft 1% van de mannen en 5% van de vrouwen nog last van puistjes. Onderzoek heeft aangetoond dat acne bij veel pubers en jongvolwassenen emotionele en psychosociale problemen kan geven. Een goede reden dus om de puistjes en infecties serieus aan te pakken.
BiON SKINCARE heeft diverse peelings, cleansers en serums met een hoge concentratie werkzame ingrediënten die de oorzaken van acné aanpakken en ervoor zorgen dat de huid gecontroleerd gepeeld, diep gereinigd en gehydrateerd wordt.

Bij rosacea is sprake van chronische ontstekingsreacties in de wanden van de oppervlakkige haarvaatjes in de huid.
De symptomen variëren van mild blozen, roodheid, zichtbare haarvaten en bultjes tot extremere vormen hiervan. Rosacea is nooit helemaal te genezen, maar de symptomen zijn wel te verlichten. Belangrijk bij rasacea is om de huidconditie te verbeteren zodat de huid beter functioneert, meer weerstand heeft en minder snel veroudert. Bion Skinaire heeft effectieve producten om de gevoelige rosaceahuid te behandelen.

Tussen ons 35e en 40e jaar krijgen we allemaal te maken met de eerste tekenen van huidveroudering.
De snelheid en de mate waarmee je huid veroudert wordt zowel door erfelijke als door externe factoren bepaald. Externe factoren zijn onder andere zonlicht, luchtvervuiling, hitte en wind. Maar ook je lifestyle draagt bij aan het huidverouderingsproces. Denk hierbij aan roken, overgewicht, hormonen, stress en voeding.
Huidveroudering is nooit helemaal tegen te gaan, maar met een goede huidverbeterende productlijn wel te beperken of terug te dringen. BiON Skincare heeft kwalitatief hoogwaardige anti-ageing producten die ervoor zorgen dat je huid gladder wordt en zijn gezonde teint en veerkracht terugkrijgt.

Boek een behandling

Laden...