E-FIT

E-Fit is een wereldwijd merk, dat zijn producten van hoge kwaliteit fabriceert met behulp van innovatieve oplossingen.

E-FIT is een marktleider op het gebied van Electro Fitness Technology op alle gebieden van fitness, recreatieve activiteiten, revalidatie en medische toepassingen. Het unieke kenmerk van E-FIT ligt in de combinatie van de EMS (elektrische spierstimulatie) met een verscheidenheid aan trainingsmethoden, zoals functionele training, TRX-training, lichaamsgewichttraining, kickboksen, kettlebelltraining, circuit en anderen.

E-Fit EMS Training is vandaag de dag te vinden in meer dan 30 landen wereldwijd.

E-FIT Personal Trainers zijn opgeleid en gecertificeerd door The E-Fit Academy en helpen honderden leden dagelijks bij het bereiken van hun doelen. Meer dan 36.000 spiersamentrekkingen kunnen worden bereikt tijdens een enkele E-Fit-trainingssessie; diepe spieren kunnen efficiënter worden bereikt, een 20 minuten durende training zo intens als een traditionele training van 90 minuten, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid tijd wordt bespaard, een training veiliger en op maat gemaakt voor u.

WAT JE KUNT BEREIKEN IN 20 MINUTEN

VET VERLIES : 9%
TOENAME UITHOUDINGSVERMOGEN : 30%
MEER INTENSE TRAINING : 50%
LICHAAMSSPIEREN GEACTIVEERD : 90%

E-FIT PROGRAMMA'S

VETVERBRANDING

Het EMS programma richt zich op problematische zones van het lichaam. Ontworpen voor mensen met beperkte tijd, overgewicht of het opmerken van verouderingseffecten op het lichaam.

CARDIO

Het programma helpt om calorieën aanzienlijk sneller te verbranden vergeleken met een conventionele cardiotraining, verbetert de lymfe en bloedcirculatie.

BODY TUNING & FITNESS

Het programma is ontworpen om het hele lichaam te vormen en te transformeren, tot 350 spieren worden gestimuleerd binnen een training van 20 minuten.

ANTI-CELLULITIS

E-fit is ontworpen om de bloedcirculatie te verhogen en het verwijderen van vet uit problematische gebieden te stimuleren; helpt eveneens het lichaam te reinigen van giftige stoffen.

BODY BUILDING

Programma ontworpen om spieren te helpen groeien; richt zich op een gerichte spieropbouw; zonder pijnlijke gewrichten en bereikt diepe spieren door E-fit training.

REVALIDATIE

Het programma helpt te herstellen na sportblessures, verstuikingen en spinale operaties, het versterken van de rugspieren en buikspieren na de zwangerschap.

LICHAAMSHOUDING

Programma helpt bij het verlichten van rugpijn binnen de eerste maand, elimineert een nekstijfheid, versterkt de dorsale spieren en ondersteunt een betere houding.

ONTSPANNING

E-fit is ontworpen om spieren te ontspannen na de aanlegtraining. Door zachte stimulatie van meerdere spieren vermindert ook de stress en ontspant het hele lichaam.

E-FIT PRIJZEN

10 beurten € 325,00
20 beurten € 595,00 
30 beurten € 799,00
6 maanden € 150,00/maand of € 849,00 
12 maanden  € 150,00/maand of € 1599,00
Proefbeurt ( 20 min. ) GRATIS
E-fit Underwear
€ 55,00

Een intake gesprek is aan te bevelen en kan je nu gratis boeken !

Laden...