DR BAUMANN

Sinds zijn oprichting in 1989 is DR. BAUMANN COSMETIC uitgegroeid tot een vaste waarde voor wie belang hecht aan een natuurlijke huidverzorging van hoge kwaliteit.

Bionome Producten

Alle verzorgingsproducten van DR. BAUMANN COSMETIC beantwoorden aan de unieke en zeer strenge bionome kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediënten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking. Uit puur ethische overwegingen worden nooit dierlijke ingrediënten gebruikt. Overbodige omverpakking wordt geweerd. De producten worden verpakt in de voor het product meest geschikte verpakking.

DR. BAUMANN COSMETIC is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en lichte huid, de huid met kloven, enzovoort.

DR. BAUMANN COSMETIC producten bieden ook een zachte en doeltreffende verzorging bij acne, rosacea, couperose, eczeem, periorale dermatitis, psoriasis en vele andere huidproblemen.

DR. BAUMANN heeft ook alles in huis om de gevolgen van vitiligo en ouderdomsvlekken te verzachten, te camoufleren en het ontstaan ervan te voorkomen.

Skinident-gelaatscrème

Maximale Anti-Aging

DR. BAUMANN COSMETIC garandeert u een gezonde natuurlijke huidverzorging met maximale werking. Deze werking wordt doorgaans aangeduid als “anti-aging”. Hiermee bedoelen we niet dat u niet ouder wordt, maar wel dat u uw kansen aanzienlijk vergroot om gezonder en mooier oud te worden.

Uw verzorgingsproducten zijn de dagelijkse “voeding van de huid”. Het is daarom van doorslaggevend belang dat de samenstelling ervan gezond én doeltreffend is.

Er zijn 7 belangrijke maatregelen noodzakelijk om optimale “anti-aging” te bereiken:

Maatregel 1. Het vermijden van ongezonde, huidverouderende stoffen.

Maatregel 2. Maximale hydratatie van de hoornlaag.

Maatregel 3. Vitalisering, bescherming en celvernieuwing met vitamines.

Maatregel 4. Verzachting, bescherming en voeding met huideigen vetstoffen.

Maatregel 5. Vervollediging van de natuurlijke beschermingsfactor van de huid.

Maatregel 6. Het toevoegen van huideigen epidermale lipiden in het geval van tekorten.

Maatregel 7. Het vermijden van zinloze en overbodige ingrediënten.

Optimale Garanties

HOUDBAARHEIDSGARANTIE

DR. BAUMANN COSMETIC producten zijn ongeopend minstens 30 maanden houdbaar. Zoals wettelijk voorgeschreven wordt op de verpakking ook de houdbaarheidsdatum na opening vermeld. Die is per product verschillend, maar bedraagt doorgaans zo’n 7-12 maanden. In het uitzonderlijke geval dat een product zou schiften of dat het slecht zou ruiken voordat de normale houdbaarheidstermijn vervalt, ontvangt u na inlevering van het oude product na controle een nieuw product.

CORRECTE-EN-VOLLEDIGE-INFORMATIEGARANTIE

DR. BAUMANN COSMETIC garandeert u uitdrukkelijk correcte en volledige informatie. Van elk product vindt u op deze website de volledige ingrediëntenlijst. Wij hebben immers niets te verbergen. We volgen de vakliteratuur zeer goed op. Mocht u echter menen dat de informatie op deze website fouten bevat of op belangrijke punten onvolledig zou zijn, dan mag u dat zeker melden. Wij onderzoeken dit altijd met de gepaste ernst. Producten en website worden volledig in eigen beheer ontwikkeld zodat ze probleemloos aan nieuwe inzichten kunnen worden aangepast.

Dr Baumann Skinident

Met DR. BAUMANN SKINIDENT  heeft DR. BAUMANN COSMETIC de best denkbare huidverzorging ontwikkeld. Uniek bionoom gamma met enkel huididentieke werkstoffen en vitamines.

Dr Baumann Classic

De DR. BAUMANN CLASSIC producten zijn bekend om hun uitstekende gezondheidskwaliteiten en hun zeer tevreden gebruikers. Het was de eerste en ondertussen ook de meest uitgebreide verzorgingslijn van DR. BAUMANN COSMETIC. Alle producten beantwoorden aan de zeer strenge bionome kwaliteitscriteria.