My Lipo

Lipo Light heeft een positief effect op die gebieden waar body sculpting moeilijk kan zijn. Gecombineerd met de stimulus van lichaamsbeweging, is Lipo-Light de natuurlijke en gezonde manier om centimeters te verliezen. De behandeling is niet-invasief, ontspannend en langdurig.

Lipo-Light is het allereerste 100% LED niet-invasieve lichaamscontour- en beeldhouwsysteem. U gebruikt een laag zichtbaar rood laserlicht om een ​​veilig en pijnloos bio-stimulatie-effect te creëren in het beoogde vetweefsel.

 

Opgeslagen vet = opgeslagen energie

Wanneer energie door het lichaam wordt vereist, zendt de hersenen signalen naar de vetcellen om het opgeslagen vet af te breken.

Tijdens dit proces worden vrije vetzuren vrijgegeven in de bloedbaan en circuleren door het hele lichaam.

De warmte en het licht van de pads van de Lipo-Light stimuleren de afgifte van energie. De gecombineerde therapie van warmte, licht en lichaamsbeweging completeert het proces van verbranding van deze vrijgegeven energie, wat resulteert in onmiddellijk en zichtbaar afvallen en tinten – maar alleen in de gebieden die u wilt.

 

Hoe het werkt :

Lipo-Light maakt gebruik van ovaalvormige pads, die elk 25 diodes bevatten met een golflengte van 635 nm (rood licht). Elke pad produceert 300 milliwatt aan energie en doordringt 9 millimeter in vetweefsel (lagen vetcellen in het bindweefsel). De pads worden direct op de huid geplaatst gedurende 20 minuten voor vermindering van het spotvet gevolgd door een lymfatische stimulatie. De lymfestimulatie helpt de natuurlijke afvoer van het lymfestelsel om wegvloeiende lymfevocht in het lichaam weg te spoelen, wat op zijn beurt het mobiliseren van het vet dat vrijkomt uit vetweefsel mogelijk maakt na blootstelling aan de Lipo-Light LED-lampjes.

 

Gebruikelijke behandelingen zijn in totaal ongeveer 20 minuten. In eerste instantie is het aanbevolen aantal behandelingen van Lipo-Light twee-drie maal per week, waardoor een volledige verliescyclus wordt voltooid over een periode van 4 weken.

GEEN pijn, blauwe plekken, zwellingen, branden en GEEN downtime!

Ten slotte kunt u zich op deze probleemgebieden richten: buik, zadeltassen, heupen, dijen, armen, bovenrug, heup, beha-lijn. In principe kun je overal de paddles plaatsen!

Lipo-Light produceert GEEN abnormale effecten in het lichaam en tast lichaamsweefsel zoals cellen, bloedvaten of aangrenzende zenuwen of vitale organen niet aan. De behandeling kan worden uitgevoerd op alle huidtypes en lichaamsdelen waar ongewenst vet wordt opgeslagen en u kunt onmiddellijk na de behandeling terugkeren naar de normale activiteit.

Prijzen My-Lipo

10 beurten ( = €19,90/beurt ) € 199,00
20 beurten ( = €17,95/beurt ) € 359,00
30 beurten ( = €15,96/beurt ) € 479,00
40 beurten ( = €13,97/beurt ) € 559,00
50 beurten ( = €11,98/beurt ) € 599,00

Een intake gesprek is aan te bevelen en kan je nu gratis boeken !

Laden...