EFIT

E-lite Elektrodenpak

E-FIT is een marktleider op het gebied van Electro Fitness Technology op alle gebieden van fitness, recreatieve activiteiten, revalidatie en medische toepassingen. Het unieke kenmerk van E-FIT ligt in de combinatie van de EMS (elektrische spierstimulatie) met een verscheidenheid aan trainingsmethoden, zoals functionele training, TRX-training, lichaamsgewichttraining, kickboksen, kettlebelltraining, circuit en anderen.

Meer dan 36.000 spiersamentrekkingen kunnen worden bereikt tijdens een enkele E-Fit-trainingssessie; diepe spieren kunnen efficiënter worden bereikt, een 20 minuten durende training zo intens als een traditionele training van 90 minuten, waardoor een aanzienlijke hoeveelheid tijd wordt bespaard, een training veiliger en op maat gemaakt voor u.
Tijdens elke trainingssessie wordt een doelgericht programma gekozen en dit afhankelijk van het gewenste resultaat. Zo zijn er programma’s die effectief pijn bestrijden, het uithoudingsvermogen en de conditie verhogen en om slanker te worden. Klanten kunnen op deze manier tot wel 5 kg/maand verliezen.

Boek nu een afspraak

Laden...