DR BAUMANN HERFSTBEHANDELINGEN

Een gezonde huid is altijd een mooie huid.
De DR. BAUMANN CLASSIC producten zijn bekend om hun uitstekende gezondheidskwaliteiten en hun zeer tevreden gebruikers. Het was de eerste en ondertussen ook de meest uitgebreide verzorgingslijn van DR. BAUMANN COSMETIC. Alle producten beantwoorden aan de zeer strenge bionome kwaliteitscriteria.
De samenstelling met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten, waaronder meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en natuurlijke plantaardige oliën verzekeren uw huid van alles wat ze nodig heeft.

De metereologische herfst is begonnen.
Tijd om uw huid na de zomerperiode weer eens wat extra aandacht te geven, daarom stellen wij u volgende behandelingen voor :

Renewal Treatment

Net zoals in de natuur zitten we in een proces van loslaten, ook onze huidvernieuwing kunnen we een handje helpen met een fruitzuurpeeling (glycolzuur) voor een stralend effect, extra herstellend ceramidemaskertje en een liftend gemicroniseerd algenmaskertje, afgewerkt met after AhA ampul en aangepaste dagverzorging.

€ 65,00

Renawal Treatment
Laden...
Purifying Sea Treatment

Purifying Sea Treatment

Algenpoeder bevat als voornaamste werkstoffen rode en bruine algen, zeezout en kaoline. Deze zijn uiterst geschikt voor een onreine huid vanwege het sterk zuiverend en talg regulerend effect, het stimuleert vooral het metabolisme van de huid en verbetert de afvoer van de afvalstoffen. Een behandeling met als resultaat een frisse, strakke en fluweelzachte huid. Met dieptereiniging en liposomenmaskertje.

€ 65,00

Laden...