LASERONTHARING

Hoe vaak heeft u al gewenst dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen?

En ziet u wel eens op tegen de pijn en ongemak die dit met zich meebrengt?

Wij bieden u, dankzij onze unieke SHR technologie, een nieuwe ervaring van laserontharing aan.

Drop the razor start thinking laser!

Steeds de nieuwste technologie.

Bij LaserClinique zijn we steeds op zoek naar de nieuwste technologieën op het vlak van laserontharing. Zo beschikken onze toestellen over SHR technologie. SHR (Super Hair Removal) is een  revolutionaire technologie voor het verwijderen van haar.

Het unieke In-Motion SHR systeem warmt de haarzakjes geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continu in beweging is wordt de behandeling door onze klanten vaak vergeleken met een hot stone massage.

Onze diodelaser bieden de veiligste en meest effectieve laserontharing methode die vandaag beschikbaar is op de markt. Onze esthetici kunnen nu alle huidtinten en het breedste spectrum van haartypes 365 dagen per jaar behandelen.

Onze ICE technologie, die de huid koelt en oververhitting voorkomt, en SHR zorgen er voor dat wij een u een pijnloze ervaring kunnen bieden.

Shr-Super-Hair-Removal

Voor wie is laserontharing geschikt?

Zowel mannen als vrouwen kunnen bij ons terecht voor laserontharing. De behandeling kan, dankzij de unieke SHR technologie van onze laser, worden toegepast bij alle huidtypen en op alle locaties van het lichaam.

Echter zijn niet alle haarkleuren geschikt voor laserontharing. Alleen haren welke (enigszins) pigment bevatten zoals zwarte, bruine of blonde haren komen in aanmerking voor laserontharing. Bij witte/grijze haren is er een kleinere kans op resultaat, vanwege het gebrek aan pigment in het haar.

Wanneer u lijdt aan hirsutisme, wanneer er haren groeien op plaatsen waar deze normaal bij vrouwen niet voorkomen, komt u zeker in aanmerking voor laserontharing. Dit geldt ook voor hypertrichose, een vorm van overbeharing op een willekeurige plek op het lichaam.

Hoe werkt laserontharing?

Een haar groeit in drie groeifasen:

1.  Actieve groeifase (anagene fase). De haarwortel bevat pigment of melanine.

2. Overgangsfase (catagene fase). Het haartje stopt met groeien en bevat weinig pigment, duur circa 2 weken.

3. Rustfase (telogene fase). Na circa 6 weken valt het haar spontaan uit en begint een nieuw groeiproces.

De laserstraal gebruikt het pigment (melanine) in uw haar als geleiding om door te dringen tot het haarzakje van waaruit het haar groeit. Als wij u behandelen is slechts een beperkt deel (+-20 %) van uw haren actief en alleen deze bevatten voldoende pigment. Het haarzakje wordt dan door de laserstraal permanent vernietigd. Die haren kunnen niet meer terug groeien.

De andere niet-actieve haren hebben te weinig pigment en die haarzakjes kunnen wij op dat moment niet bereiken, zij blijven intact.

Bij elke behandeling herhaalt zich dit proces van selectieve laserontharing waarna uiteindelijk de gehele behandelde oppervlakte onthaard is.

Veel gestelde vragen

Hoe verloopt een behandeling met de diodelaser ?

– Eerst wordt de behandelzone nauwkeurig afgetekend
– Vervolgens worden de zones geschoren met een scheermesje.
– Een specifieke cooling gel wordt aangebracht op het te behandelen gebied.
– Uit voorzorg wordt een speciale laserbril gedragen door de behandelaar én de klant.
– Start van de behandeling.
– De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone en de hoeveelheid haren.

Hoe groeit haar ?

Haarfollikels ontwikkelen zich door een complexe serie van activiteiten in de huid. Interessant is dat niet alle haren tegelijkertijd groeien. Eigenlijk maakt de groei verschillende fasen door:
– De groeifase = anagene fase
– De overgangsfase = catagene fase
– De rustfase = telgene fase

De tijd die elke fase neemt is afhankelijk van diverse factoren, waaronder het lichaamsgebied.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?

De diodelaser verstoort het groeipatroon van de haren in de actieve fase (20%). Omdat andere haren deze groeifase pas later bereiken zullen er meerdere behandelingen nodig zijn om alle haren in een bepaald gebied te vernietigen. Je mag rekenen op ca. 4 à 8 behandelingen. De behandelingen zullen met een tussenpauze van 6 weken zijn.

Zijn de resultaten definitief ?

Ja, u mag een permanente vermindering van haargroei verwachten binnen ca. 5 behandelingen. In sommige gevallen zullen er echter meer behandelingen nodig zijn (afhankelijk van de hoeveelheid haren bij aanvang van de behandeling). Onder invloed van hormonale invloeden in het lichaam is het altijd mogelijk dat donshaartjes veranderen in dikkere haren. Aan dit proces kan een laserbehandeling helaas niets veranderen.

Wat na de behandeling ?

Een paar minuten na de behandeling kan het behandelde gebied lichtjes rood en gevoelig worden. Dit is een reactie op de hitte die de laser in de huid gebracht heeft, deze reactie verdwijnt snel. Na de behandeling wordt er een verkoelende en verzachtende crème aangebracht. U kan uw normale bezigheid weer onmiddellijk hervatten.
Bij huidtypes die zeer gevoelig zijn voor pigmentverstoring is het mogelijk dat er na de behandeling kleine hyper- of hypopigmentaties optreden, deze herstellen zich altijd weer vanzelf.

Wie kan met de diodelaser behandeld worden ?

In principe alle huidtypes en haarsoorten van zowel vrouwen als mannen. Echter een paar uitzonderingen: lichte donshaartjes en harde witte (grijze) haren reageren minder goed op de laser omdat zij geen of bijna geen pigment bevatten.

Wat moet ik doen vóór de behandeling ?

– ca. 3 weken voor de eerste behandeling NIET meer epileren, plukken of harsen. Alvorens het starten van de eerste behandeling moet het haar een minimale lengte hebben van ca. 2-3mm, zo kunnen we het haar nauwkeurig beoordelen en de optimale instelling van de laser bepalen.
– Personen met chronische herpes (enkel bij behandeling van de bovenlip en kin) zullen 1 week alvorens het starten van de behandeling een preventieve crème gebruiken (vb. Zovirax).
– Accute acné huiden kunnen niet behandeld worden.
– Huiden die behandeld werden met chemische peelings, glycolzuur, CO2-laser, medische dermabrasie… moeten een tussenpauze ondergaan van 6 tot 9 maanden alvorens het starten van een laserbehandeling.
– Bij inname van zware vitamine A preparaten (roacutan) of cortisonen op lange termijn is een laserbehandeling eveneens af te raden.
– Niet aan te bevelen bij zwangerschap.

PRIJZEN

Prijzen vrouwen laser ontharing
Prijzen mannen laser ontharing
BehandelingPrijsTijdsduur
Wenkbrauwen€ 70,0020 min.
Bovenlip€ 60,0020 min. 
Jukbeenderen€ 80,0020 min.
Kin€ 60,0020 min.
Oksels€ 120,0030 min.
Bovenarm (tot oksels)€ 195,0045 min.
Onderarm€ 170,0045 min.
Volledige armen€ 295,001 u 30 min.
Handen€ 100,0020 min.
Bikinlijn€ 120,0020 min.
Brazilian€ 180,0030 min.
Rug€ 180,0030 – 45 min.
Bovenbenen€ 200,0060 min.
Onderbenen + knie€ 300,0060 min.
Benen volledig (PROMO)€ 395,001 u 45 min.
Voeten€ 100,0020 min.
BehandelingPrijsTijdsduur
Wenkbrauwen€ 70,0020 min.
Neusharen€ 60,0020 min. 
Bakkebaarden€ 80,0020 min.
Baard€ 250,0045 min.
Hals€ 150,0030 min.
Nek€ 100,0020 min.
Schouders€ 220,0030 min.
Borst€ 200,0030 min.
Rug€ 350,0060 min.
Schouders + rugVanaf € 180,0020 min.
Oksels€ 140,0030 min.
Bovenarm (tot oksel)€ 220,0030 – 45 min.
Volledige armen€ 390,0060 min.
Handen€ 100,0020 min.
Buik€ 200,0030 min.
Zwembroek€ 150,0020 min.
Bovenbenen€ 250,0060 min.
Onderbenen + knie€ 300,0060 min.
Volledige benen (PROMO)€ 450,001 u 45 min.
Voeten€ 100,0020 min.

Maak een afspraak

Juni 2020

Begint om 08H30

Een afspraak kan je bekomen via telefoon op het nummer : +32 476 37 41 39

of stuur een mailtje met de gewenste behandeling en tijdstip naar info@salonevelyn.be.