BEAUTY & SLIM

made_in_eu_banner_transparent

E-FIT BEAUTY&SLIM

Blijf jong en mooi

De E-Fit Beauty & Slim

is een revolutionair nieuw apparaat dat gebruik maakt van een technologie die uniek is in de hele wereld: het combineert de zeer effectieve en positieve effecten van EMS (Electrical Muscle Stimulation) -technologie en infrarood warmtetherapie, waardoor het een efficiënte methode is in zowel de schoonheids- als de fitnesssector.

Naast de stand-alone toepassing van de passieve behandelingen, kan het E-Fit Beauty & Slim-apparaat ook worden gebruikt als aanvullende behandeling naast andere cosmetische behandelingen.

Professioneel lichaamsvormend apparaat

“… Al na enkele behandelingen is de transformatie spectaculair. Gewichtsverlies begint, de huid wordt strakker en het lichaam wordt slanker dan ooit.”

“E-Fit Beauty & Slim behandelingen zijn erg populair, mijn klanten houden van de combinatie van zichtbare, snelle resultaten en comfortabele, aangename behandelingen.”

“Het is een groot voordeel om naast gezichtsbehandelingen ook te kunnen toepassen, dus het is tijdwinst voor onze klanten.”

Positieve Resultaten

Wat u kunt bereiken met de E-Fit Beauty & Slim :

 • CELLULITIS BEHANDELING
 • HUIDVERSTERKING
 • VERHOOGDE BLOEDCIRCULATIE
 • VERHOOGDE METABOLISCHE ACTIVITEIT
 • TENS-EFFECT
 • LICHAAMSVORMING
 • VERSTEVIGING VAN HET LICHAAM
 • VERLICHTEN VAN SPIERSTIJFHEID
 • RUGPIJN VERMINDEREN
 • ONTSPANNING

EMS-technologie

Elektrische spierstimulatie, of EMS, is een technologie die is gebaseerd op tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling en met succes wordt toegepast op het gebied van fitness, revalidatie en de schoonheidsindustrie. EMS-technologie geeft stimulatie rechtstreeks door aan de spieren, waardoor de spieren samentrekken en vervolgens in geconcentreerde vorm ontspannen.

Een van de belangrijkste voordelen van spierstimulatie is de intense spiercontractie, die ook effectief de diepere spieren bereikt. Bovendien speelt de EMS-technologie een belangrijke rol bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het verhogen van het metabolisme om de overtollige bijproducten te verwijderen.

hht

Infrarood Warmtetherapie

De E-Fit Beauty & Slim zorgt voor alle positieve effecten van de infrarood warmtetherapie.

Wetenschappelijk onderzoek kent talrijke voordelen toe aan infrarood-warmtetherapie met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat.

Deze omvatten de volgende voorbeelden: verbetering van metabolische processen van de cellen, versnelling van de afbraak en verwijdering van afvalstoffen, eliminatie van cellulitis en vermindering van vetophopingen; ze helpen ook het immuunsysteem en de zelfherstellende mechanismen te activeren. Calorieverbranding neemt ook toe als gevolg van een verhoogde bloedtoevoer. Door het effect van de infraroodtherapie kan ons lichaam zichzelf dus ontgiften en wordt de huid uiteindelijk soepeler en strakker.
Warmte verlicht ook spierstijfheid, vergemakkelijkt ontspanning en verlicht chronische musculoskeletale pijn.

PROGRAMMA'S

Shaping Your Body

Slank en strak zonder sporten

Het E-Shape programma van E-Fit is perfect voor bodyshaping. In slechts 20 minuten word je slank & strak zonder sporten.
Tijdens deze zalige behandeling heb je 20 minuten me-time! Ondertussen werkt de E-Fit Beauty & Slim aan uw lichaam.

De E-Fit Beauty & Slim werkt met 2 technologieën, nl. met EMS (elektrische spierstimulatie) en met infrarood. De elektrostimulatie zorgt voor een echte versteviging van de spieren en huiduw probleemzones verminderen in centimeters en worden gelift. Daarnaast is er een drastische afname van cellulitis!

De infrarood zal jouw lichaam ontgiften, je krijgt een hogere calorieverbranding en jouw stofwisseling zal versnellen.

Ideaal kom je 1 tot max. 3 x 20 minuten per week.

We werken op de volgende spiergroepen:

 1. De buik
 2. De lovehandels / de onderrug
 3. Het zitvlak
 4. De quadriceps
 5. De hamstrings
 6. De armen

Prijzen

10 beurten € 325,00
20 beurten € 595,00
30 beurten € 799,00
6 maanden € 849,00
12 maanden € 1.599,00
e-shape_spieren
Rugversteviging met gespecialiseerde rugjas

Infrarood: heilzaam voor spieren en gewrichten

Met de E-Fit Beauty & Slim worden de gespecialiseerde rugjassen en lichaamspakken gecombineerd met E.M.S. en infrarood. Terwijl E.M.S. werkt op spier- en bindweefselversteviging, zal de infrarood de spieren geleidelijk aan opwarmen zoals bij intensief sporten. Dit verhoogt de elasticiteit van de spieren waardoor spanningen verminderen. Die spanning is (vooral bij reuma en fybromyalgie) de oorzaak van pijn.

Onze spieren hebben nood aan zuurstof om te kunnen functioneren. Het pak zorgt voor een betere bloedcirculatie waardoor er meer aanvoer is van meer zuurstofrijk bloed. Infrarood neemt de oorzaak niet weg maar zal het genezingsproces wel ondersteunen. Vooral voor wie door overbelasting last heeft van kleine scheurtjes in de spieren en gewrichten kan hiermee het genezingsproces aanzienlijk versnellen.

Prijzen

10 beurten € 325,00
20 beurten € 595,00
30 beurten € 799,00
6 maanden € 849,00 of € 146,00/maand
12 maanden € 1.599,00 of € 138,00/maand

E-RELIEVE

Rugversteviging met gespecialiseerde rugjas

Pijnlijke gewrichten? Pijn in de rug? Moet je van jouw arts je zwakkere spieren verstevigen maar kan je nog moeilijk bewegen zonder pijn?
Met deze EMS sessies kan je jouw zwakkere spiergroepen versterken. Na een aantal E-Fit sessies voel je al een merkbaar verschil.

Met de E-Relieve van E-Fit krijg je zonder gewrichtsbelasting minder pijn. We werken op chronische pijnen enerzijds, maar we kunnen hiermee ook je rugschool vervangen. Ease the pain with E-Fit!

1 op de 5 volwassenen heeft chronische spier- en gewrichtsproblemen zoals rugproblemen, artrose, reuma, trapezium syndroom, fybromyalgie, frozen shoulder, migraine, … Bij E-Relieve werken we aan deze chronische pijn.

Na een intakegesprek wordt er gekozen uit 2 methodes.

 1. E-Relieve zonder sporten met de E-Fit Beauty & Slim
 2. Rugschool met het E-Fit toestel

Bij de 2 methodes werken we met een gespecialiseerde rugjas, soms aangevuld met een broek om zo doelgericht de juiste spieren te verstevigen.

Gespecialiseerde E-Fit rugjas

De gespecialiseerde rugjassen met elektropads maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten, pijn veroorzaakt door verzwakte of overgespannen spieren. De E.M.S. impulsen die via de gespecialiseerde rugjas gegeven worden, zorgen ervoor dat je spiercontracties krijgt.

De volgende spieren worden geactiveerd:

 1. Bovenste en onderste buikspieren
 2. Trapezius spieren
 3. Brede rugspier
 4. Diepe rugspier (erector spinae)
 5. Binnen heupspieren
 6. Biceps / Triceps

Doordat deze spieren verstevigd worden, ontlast je jouw wervels en tussenwervelschijven. Dit gebeurt d.m.v. doelgerichte EMS impulsen. De E-Fit E-Relieve is ook een efficiënte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding. Verkrampte spieren relaxen en worden losgemaakt met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam. Het E-Fit Beauty & Slim pakket bevat de gespecialiseerde rugjas met infrarood.

E-Fit & Relax All In

20 Min. E-fit full body workout + 10 Min. intensieve spierversteviging met rugjas (EMS + Infrarood)

of

10 Min. anti-cellulitis (EMS + Infrarood) + 20 Min. E-fit full body workout

Prijzen

10 beurten € 450,00
20 beurten € 775,00
30 beurten € 1174,00
6 maanden € 1349,00 of € 239,00/maand
12 maanden € 2499,00 of € 225,00/maand

BOEK NU EEN AFSPRAAK

Laden...